JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Utilizarea siteului magazinul de consumabil pentru imprimante implica acceptul dvs. al urmatorilor termeni si conditii.

Continut site si drepturi de autor
SC Uniform S.R.L. face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
www.e-imprimante.net este proprietatea SC Uniform S.R.L. - copierea integrala sau partiala a continutului acestui site este interzisa.

Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza siteul va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor informatice ale S.C. Uniform SRL si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii
Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Rm. Valcea, jud. Valcea, Romania.

Dispozitii finale
SC Uniform S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.e-imprimante.net, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Data ultimei actualizari a acestei pagini
05.01.2016.